Brølte for storseier

Ole Sæter, "Løven fra Singsaker", scoret to mål i sin første start for Rosenborg da RBK tok en knusende seier mot Vålerenga.

Annonse:

Rosenborg hadde trøblet på bortebane så langt i år, og dro til Oslo uten en borteseier så langt i sesongen, men den rekka skulle det så definitivt bli slutt på mot Vålerenga. Rosenborg gikk rett i strupen på hjemmelaget og Ole Sæter, som spilte fra start for første gang i serien skulle bli sentral. Vålerenga fikk umiddelbart problemer med den uforutsigbare spissen som dunket til med et farlig langskudd etter seks minutter, men keeper var ute i full strekk og fikk reddet forsøket.

Minuttet senere skulle imidlertid Sæter lykkes. Igjen sendte han avgårde et skudd fra langt hold, rundt 25 meter fra mål og ballen flakket slik at keeper tok et feilsteg og aldri rakk tilbake på den harde avslutningen. Dermed kunne Ole Sæter juble for sin første scoring for Rosenborg!

Stefano Vecchia ville også være med på festen og lot ikke sjansen gå fra seg da han ble spilt gjennom av Per Ciljan Skjelbred etter 21 minutter. Vinkelen ble veldig spiss, men frekk som han er dro han bort motspilleren og skrudde ballen opp i motsatt kryss! En helt nydelig scoring og Rosenborg ledet med to!

Vålerenga var heller ikke ufarlige, og satte en ball i tverrliggeren noen minutter etter Vecchias scoring, men nærmere kom ikke hjemmelaget. For det var Rosenborg som sto for målene i hovedstaden, ledet av en svært målfarlig Ole Sæter! Andre omgang var bare knappe tre minutter gammel da Adrian Pereira slo et klasseinnlegg fra venstre, inn mot første stolpe. Der rykket Sæter forbi forsvareren sin og satte ballen i nettaket! 0-3 rett ut fra startblokkene etter pause!

Vålerenga fikk en kort periode med press på Rosenborg på 0-3, men da Kjartansson fikk avlevert en kraftfull heading fra bare fem meter vartet André Hansen opp med en fantastisk redning!

Det hele skulle avsluttes med en kontring fra øverste hylle. Carlo Holse slo ballen på bakre stolpe hvor Brian Fiabema uselvisk la ballen ned til Adrian Pereira som rolig satte inn 0-4! Rosenborg med en knusende borteseier mot Vålerenga!

Rosenborg feiret med fansen etter knusende seier i Oslo.