Byåsen ble for sterke

Det ble tøffe tak for unggutta da Byåsen kom på besøk.

Forrige seriekamp borte mot Melhus ble en opptur, da gutta klarte å sikre uavgjort på overtid, etter å ha ligget under med to mål.

Byåsen hadde før dagens kamp slitt med å ta trepoengere, så de var ute etter å starte en rekke på SalMar Banen.

Allerede etter fem minutters spill kunne gjestene juble da Jonas Bolkan Nordli satte inn 0-1.

Rosenborg 2 skapte sin første sjanse i kampen et par minutter senere. Morgan Arnstad slo inn i 16-meteren til Jose Santa Suarez, men headingen ble for løs.

En periode midtveis i omgangen var det RBK 2 som tok tak i ballen og styrte banespillet, men fikk ikke skapt nok til å få utlikningen. Pauseresultatet ble dermed 0-1.

Fem minutter tok det også i andre omgang før ballen lå i nettet. Raskt småspill framover i banen gjorde at Jonas Lian Horten fikk doble ledelsen for de rødkledde.

Morgan Arnstad var frampå for å prøve å bedre resultatet, men hverken han eller noen av lagkameratene fikk belønning for strevet.

86 minutter ut i kampen var Henrik Lidal Jamne i mål for RBK 2 uheldig med et utspill, noe som gjorde at Jonas Lian Horten fikk trillet inn sin andre scoring for dagen.  Sluttresultatet ble da fastsatt til 0-3 for Byåsen.