Fiabema avgjorde med sin første RBK-scoring

Levanger skulle bli en tøff nøtt å knekke, men i andre ekstraomgang sikret Bryan Fiabema cupavansementet med sin første scoring for Rosenborg.

Levanger gikk til verket med et energisk og direkte spill. Laget som ledes av tidligere RBK-stopper Per Verner Rønning utfordret RBK umiddelbart og skapte flere store målsjanser. Det var ikke ufortjent da Simen Hagbø sendte Levanger foran etter 18 minutter.

Rosenborg slet med å få i gang angrespillet, men kom likevel til et par gode sjanser før pause. Nærmest var Erlend Dahl Reitan som fra spiss vinkel lurte ballen forbi keeper, men den trillet i den bakre stolpen og ble klarert!

Tok gradvis over på Moan

Stefano Vecchia kom inn til pause og hans kvaliteter ble viktige i andre omgang. Svensken ble nøkkelen som låste opp det kompakte og hardtarbeidende Levanger-forsvaret og fant gang på gang medspillere i boksen med smarte stikkpasninger. Etter 76 minutter var Sæter mottaker av en av svenskens pasninger og RBK-spissen dunket ballen i mål fra 14 meter!

Rosenborg tok mer og mer over mot slutten av ordinær tid, men de store sjansene lot vente på seg og kampen gikk videre til ekstraomganger.

Fiabema avgjorde

Rosenborg tok fullstendig over banespillet fra start i ekstraomgangene og ønsket å avgjøre det hele før straffesparkkonkurransen. Før det var spilt fire minutter hadde både Tagseth og Broholm kommet til en stor målsjanse hver, men fikk ikke ballen forbi keeper Sebastian Heggland.

Kampen måtte inn i den andre ekstraomgangen før avgjørelsen kom. Ole Sæter, som allerede hadde notert seg for scoring spilte flott gjennom Bryan Fiabema sentralt. Han var kald alene med keeper og sendte Rosenborg videre i cupen med sin første scoring for klubben! Rosenborg vant 2-1 er klar for neste runde.