- Fikk se hvor lista ligger

Rosenborg hang godt med i én omgang mot Midtjylland i Youth League. Men så ble det tøft.

Rosenborgs juniorlag fikk det tøft mot Midtjylland og tapte til slutt 2-4 i det første av to oppgjør.

Kampen startet med store sjanser til begge lag, men det var danskene som fikk hull på byllen først etter et langskudd. Men det tok bare ett minutt før Rosenborg svarte.

Oliver Holden scoret et nydelig mål fra 16-meterstreken, og lagene var like langt.

Oliver Holden jubler for sin 1-1-scoring.

Men etter pause kneppet Midtjylland opp tempoet et par hakk. Allerede etter noen sekunder i omgangen tok de ledelsen og fortsatte trykket mot Sander Tangvik i RBK-målet.

Midtjylland gikk fortjent opp i både 3-1 og 41 før kampen roet seg litt. Helt på tampen satte Sander Evjen Brostrøm inn en redusering og fastsatte resultatet til 2-4.

- Vi fikk se hvor lista ligger og hva vi har å strekke oss etter. Vi holdt godt en omgang, men i de siste 45 minuttene får vi det veldig tøft. Vi har ikke gitt opp, men det blir selvfølgelig veldig vanskelig i returkampen, sier Oliver Holden tl RBK.no.

Returkampen spilles 19. oktober i Danmark.