Holm avgjorde sjansebonanza mot Manchester United

Det ble tilnærmet envegskjøring da Rosenborg tok i mot Manchester United på Lerkendal og på det 17 og siste skuddet, tre minutter på overtid avgjorde Noah Holm!

Annonse:

Trondheim bød på sitt flotteste sommervær da Rosenborg tok i mot Manchester United til treningskamp på Lerkendal. Rosenborg hadde mest energi ut fra startblokkene og etablerte seg inn på Uniteds halvdel det første kvarteret. Mikkel Ceide kom til RBKs første sjanse allerede etter drøye to minutter, men headingen strøk over tverrliggeren.

Og det var Rosenborg som skulle ha initiativet videre i den første omgangen, hvor RBK kom til 5-6 store sjanser, mens engelskmennene bød på én. Spesielt var det Broholm og Nypan som viste seg frem før pause og Broholm kom til farlige skudd både etter 27 og 32 minutter, men det første gikk i stanga og det neste reddet keeper.

Ethan Wheatley kom til en farlighet seks minutter før pause, men det var Nypan og Broholm som skulle markere seg mest. Broholm traff metallet nok en gang like før hvilen, mens Nypan kom til et skudd som keeper med nød og neppe reddet. Fortsatt målløst til pause.

RBK-dominans etter hvilen

Hele startelleveren til begge lag ble byttet enten til pause eller 60 minutter, men det var uansett Rosenborg som dominerte den andre omgangen fullstendig. En av dem som kom inn var Tobias Børkeeiet, og han brukte bare to minutter på å vise frem skuddfoten. Men Dermot Mee vartet opp med en sterk redning og slo ballen opp i krysstanga!

Også Emil Frederiksen var frisk, men også han ble uvenn med stengene, og sørget for RBKs fjerde i metallet noen minutter senere. Da klokken bikket 90 minutter sto det hele 16-2 i avslutninger, fordel Rosenborg, og på det aller siste skuddet skulle det endelig lykkes. Frederiksen la inn og Sadiku kom til et skudd som desperat ble stanset, men ballen falt ned til Noah Holm som fra kloss hold avgjorde for Rosenborg! Dermed vant Rosenborg 1-0 over Manchester United på Lerkendal.