Målfest mot Steinkjer

Agon Sadiku scoret fire mål i 9-0-seieren over Steinkjer mandag kveld.

RBK 2 måtte sies å være favoritter da de stilte med hele åtte a-lagspillere fra start hjemme mot Steinkjer. Deriblant Cornic, Pereira, Väänänen, Ingason og Sadiku.

Steinkjer kunne tatt ledelsen etter seks minutters spill. Gjestene kontret og avslutninga snek seg ikke langt utenfor stolpen.

I stedet svarte RBK 2 umiddelbart ved at Agon Sadiku satte 1-0 like etterpå.

Etter det første målet endte de fleste mulighetene RBK 2 hadde med scoring. Til pause var resultatet 5-0. Santeri Väänenen, Magnus Holte ganger to og Oliver Holden tegnet seg alle på scoringslista.

Etter pause fortsatte RBK 2 i samme spor som i første omgang. Leo Cornic sørget for 6-0, før Agon Sadiku fulgte på med tre mål til.

Det siste målet var et nydelig angrep. Adrian Henrik Kojen fant Leo Cornic med et flott oppspill. Cornic trillet ballen til nevnte Sadiku som fastsatte sluttresultatet til 9-0.

Skrevet av: Edvard Holmquist Fredriksen