Nypan-show i storseier

Ungguttene herjet i en strålende førsteomgang. Sverre Nypan slo til med en scoring og to målgivende pasninger da Tromsø ble slått 3-0 på Lade.

Etter å ha gjort en solid kamp, spesielt defensivt mot Molde var det på tide å vise frem det offensive mot Tromsø. Og det tok bare åtte minutter før ballen låg i riktig nett. Sverre Nypan mottok en ball fra Selnæs sentralt og spilte raskt gjennom Jesper Reitan-Sunde som plasserte den kaldt forbi keeper! Tidlig ledelse på Lade!

Og Rosenborg var virkelig i gang nå. Etter et knapt kvarter rullet RBK opp et nytt angrep, fra høyre mot venstre, og på 16 meter hælsparket Nypan ballen frekt gjennom til Henriksen sikkert satte inn 2-0!

Rosenborg var svært aggressive og godt samlet i presspillet, noe som skapte store problemer for Tromsø. TIL-spllerne fikk knapt ha ballen før RBK-spillerne svermet over dem og feilpasningene kom tett før pause. Dermed kunne RBK gang på gang starte nye angrep mot Tromsø-målet.

Like før pause lyktes RBK igjen, og nå kom kirsebæret på toppen for Nypan. Han tok med seg ballen inn i 16-meteren, og ingen Tromsø-spillere rakk å stoppe tenåringen før han dunket ballen i mål! Dermed 3-0 til Rosenborg til pause!

Rosenborg slapp foten litt av gasspedalen etter pause og var ikke like aggressive. Tromsø løftet seg også et par hakk og det ble jevnere. Gjestene sto for de største mulighetene i første del av omgangen, men ble stoppet av Tangvik. Mot slutten var det RBK som presset, og både Santeri Väänänen og Magnus Holte kom til gode muligheter, men uten å komme på måltavla denne gang. Treningskampen endte uansett med en bunnsolid seier, 3-0 mot Tromsø.