Poengløst tross Nypan-scoring

16-åringen Sverre Nypan scoret i sin første kamp fra start, men alle poengene ble likevel igjen i Bodø.

Hjemmelaget fikk den beste åpningen med scoring allerede etter sju minutter. Glimt vant duellen på et utspill fra Hansen og gikk i bakrom på direkten. Der var Fari Pemi og sendte de gule foran.

Nypan herjet før pause

Men det skulle gå lang tid før RBK svarte. Tagseth brøt på midten satte fart og fikk ballen igjen i bakrom før han slo inn på bakre hvor Sverre Nypan var på plass og scoret i sin første kamp fra start!

Og 16-åringen Nypan fortsatte å herje før pause. Noen minutter etter utligningen spilte han gjennom Reitan med en nydelig pasning. Reitan fant Thorvaldsson som kom til avslutning fra farlig posisjon, men traff bare keeper. Thorvaldsson var igjen frempå 20 minutter senere da, og en gang etter samarbeid av Reitan og Nypan, og kastet seg frem for å nå ballen, men kom akkurat for sent.

En jevnspilt førsteomgang så ut til å ende likt, men på overtid gikk Glimt på nytt i føringen. Pellegrino slo et tidlig innlegg som Vetlesen stusset i mål, og lagene gikk i garderoben med 2-1 på tavla.

Kvitterte for andre gang

Ingason hadde kommet inn på banen og advarte Glimt noen få minutter ut i andre omgang da han kom til en fri heading fra tolv meter, men traff bare keeper. Noen minutter senere smalt det imidlertid på ordentlig. Tagseth var på nytt involvert og fant Ingason på sju meter. Islendingen vendte opp og banket inn RBKs andre utligning! 2-2!

Men det skulle ikke holde lenge. Bare et par minutter senere gikk Glimt opp i føringen for tredje gang, nok en gang på en lynrask overgang. Ballen ble slått inn fra venstre og Joel Mugisha satte ballen i mål fra kloss hold.

I en dramatisk og tett avslutning ble både Per Ciljan Skjelbred og Marius Lode sendt av banen med rødt kort, men uten at det endret kampbildet veldig. Rekdal lesset på med folk i angrep, men serielederen sto av og kampen endte 3-2.