Rogers scoret da HamKam og RBK delte poengene

Sam Rogers sendte Rosenborg i føringen midtvegs i førsteomgang, men HamKam slo tilbake etter pause.

Annonse:

14 år hadde gått siden det forrige møtet mellom Rosenborg og HamKam. Den gang, i 2008 vant begge lagene sin hjemmekamp; HamKam 2-1 og Rosenborg 4-0.

På et usolgt Briskeby var det HamKam som kom best i gang og allerede etter fire minutter ble André Hansen satt skikkelig på prøve da Jonas Enkerud ble spilt gjennom sentralt og plasserte ballen mot høyre. Men André Hansen var raskt nede i hjørnet og slo ballen i stanga og ut!

Rosenborg tapte litt for mange dueller og hadde dårlig flyt i pasningsspillet i starten av første omgang, og trengte noe ekstra. Det sørget midtstopper og tidligere HamKam-spiller Sam Rogers for da han dunket til fra 25 meter. Markkryperen snek seg inn i hjørnet bak Nicholas Hagen og RBK var i føringen!

HamKam hadde mye energi og intensitet i spillet sitt, noe Rosenborg slet med. Hjemmelaget fikk ofte etablert seg på 20 meter og Rosenborg måtte stå og ta i mot innlegg. Etter en drøy time kom hjemmelagets fortjente utligning. Enkerud hadde vært mye involvert så langt i kampen og satte opp Amin Nouri med en frekk hælpasning. Innlegget fra Nouri endte opp hos Kristian Eriksen som headet inn 1-1 fra seks meter!

Etter utligningen døde kampen litt ut, med to lag som ikke helt klarte å bryte gjennom motstanderen. Dermed endte oppgjøret med ett mål og ett poeng til hvert av lagene.