Sadiku-trippel i cupseier

Det var aldri noen tvil hvor seieren skulle havne da Rosenborg møtte Sverresborg i cupen.

Alfred Johansson ga flere spillere sine første minutter for sesongen da Rosenborg tok turen til Havstein-banen. I et fryktelig trøndervær tok Rosenborg som ventet kommandoen mot Sverresborg. Og det tok ikke mer enn 10 minutter før Ulrik Yttergård Jenssen kom seg fri på venstrekanten og la inn til Marius Broholm. Han kunne enkelt bredside inn kampens første mål.

Ikke veldig lenge etterpå ble Broholm felt i 16-meteren og Agon Sadiku satte sikkert inn 2–0.

Sverresborg var svært sjelden på visitt på Rosenborgs banehalvdel, og det var veldig fortjent da Jayden Nelson rundet keeper og la på til 3-0.

Rosenborg fortsatte kjøret mot Sverresborg-målet i 2. omgang,og det var utrolig at stadionuret nærmet seg 70 minutter før 4–0 satt i nota. Nok en gang var det Sadiku som kunne skli inn sin andre scoring for dagen etter et innlegg fra Emil Frederiksen.

På tampen scoret Broholm sitt andre mål på et lekkert langskudd, mens Sadiku fullførte hat-tricket da han satte ballen i mål fra kort hold. Dermed endte kampen 6–0 til Rosenborg.