Slått ut etter tap mot Stjørdals-Blink

Rosenborg er ute av cupen etter tap mot andredivisjonslaget Stjørdals-Blink.

Annonse:

Rosenborg ville vise seg fra en bedre side etter å ha avansert med minst mulig margin mot Trygg/Lade i første cuprunde, men slik skulle det ikke gå. Rosenborg dominerte mellom 16-metrene før pause, men fortsatte å slite på siste tredjedelen.

2-3 store sjanser ble produsert før pause, hvor Markus Henriksen headet over fra kloss hold etter 19 minutter, mens Bjørlos forsøk ti minutter senere også endte stamme sted.

Straffet på kontringer

Andre omgang fortsatte litt i samme stil, med lite flyt i angrepsspillet, men enkelte farligheter litt ut av enkeltmannsprestasjoner. Morten Bjørlo satte Sandberg på prøve etter ti minutter, men den tidligere RBK-junioren reddet.

Så smalt det fra Stjørdals-Blink, på deres første store sjanse. Andreas Fossli var sterkest på et innlegg og headet Blink i føringen med en halvtime igjen på kampuret!

Kjetil Rekdal gjorde grep og satte inn en ny spiller i hver ende av banen da Kristall Ingason og Sam Rogers kom inn. Rosenborg presset kraftig og kom til en enorm mulighet med skudd fra tre meter, men like utenfor stolpen! Da kontret Stjørdals-Blink og Robin Hermanstad ble spilt alene med Sander Tangvik! Den unge RBK-keeperen reddet første forsøk, men returen gikk rett tilbake til Hermanstad som rolig satte inn 2-0. RBK var i kjempetrøbbel!

Presset mot Blink-målet bare økte mot slutten av kampen, men Blink jobbet iherdig foran 1000 tilskuere på Sandskogan. Med to minutter igjen av ordinær tid fikk Rosenborg straffespark og Oscar Aga reduserte sikkert fra krittmerket!

Dommeren la til hele sju minutter og RBK fikk en ekstra mulighet til ekstraomganger. Markus Henriksen ble satt opp som spiss, og RBK fikk en ny dimensjon i angrep med hans fysikk. Men det endret ingenting, for Rosenborg klarte aldri å få presset inn utligningen og ble slått ut i cupens andre runde med 1-2-tap mot Stjørdals-Blink!