Startet helga med komfortabel seier

Rosenborg vant 3-0 da Stjørdals-Blink gjestet Lerkendal Stadion til treningskamp.

Rosenborg inviterte Stjørdals-Blink til kamp da det er spillefri helg i Eliteserien. Fredagens gjester har hatt en litt traurig start på sesongen i OBOS-ligaen med ett poeng i serieåpningen og deretter tre strake tap, men gikk til verket med stor innsats og skapte de første to store sjansene på Lerkendal. Først var det Sondre Stokke som forsøkte seg på en volley etter tolv minutter, men traff utenfor stanga. Like før halvtimen var spilt kom Håkon Lorentsen til sin største sjanse, men den upressede headingen fra ti meter gikk ufarlig utenfor.

Da kampen bikket halvtimen begynte Rosenborg å ta over. RBK fant de riktige rommene og ble begynte å presse Blink langt inn i egen 16-meter. Ledermålet kom da Victor Jensen fikk ballen fra Vebjørn Hoff på 14 meter og dro seg mot høyre før han satte ballen kontant i motsatt hjørne!

Bare tre minutter senere smalt det igjen. Scoringen kom på et smart dødballtrekk hvor Adrian Pereira fant Per Ciljan Skjelbred på bakre stolpe. Da Skjelbred slo inn foran mål var tre RBK-spillere alene i femmeteren, hvor Ole Sæter trillet inn 2-0 i tomt mål.

Pereira lurte Blink-forsvaret i et lurt trekk som endte med at Ole Sæter kunne trille ballen i tomt mål.

Like før hvilen kom kampens tredje og siste mål. RBK vant ballen utenfor Blinks 16-meter og Ole Sæter la ballen inn langs bakken til Adam Andersson som sendte en markkryper forbi en utspilt keeper. Robin Bjørnholm-Jatta klarte akkurat å blokkere skuddet, men returen gikk rett i Fiabema og i mål!

Andre omgang ble målløs, men litt underholdning skulle det likevel bli for publikum. Ole Sæter visste seg frem med et brassespark etter 75 minutter. Det ble et hardt skudd, men dessverre utenfor mål. Også Adam Andersson ville vise seg frem og dunket til med en volley noen minutter senere. Ballen gikk via bakken og hadde retning krysset, men David Pulmin i Blink-buret var raskt oppe og reddet. Dermed endte treningskampen 3-0.