Sterkt bortepoeng for unggutta

Uten hjelp fra a-laget sikret Rosenborg 2 uavgjort mot Kristiansund på bortebane.

Annonse:

RBK 2 snudde kampen etter å ha havnet under tidlig i første omgang, men det endte til slutt med ett poeng til hvert av lagene.

Kristiansund 2 tok ledelsen allerede etter at seks minutter var spilt. Et kort hjørnespark ble spilt hurtig og ingen fikk hindret Awet Alemseged i å sende hjemmelaget i føringa.

RBK 2 spilte seg til en god mulighet i midten av omgangen. Trykket ble holdt oppe etter noen dueller i 16-meteren, men Morgan Arnstad nådde akkurat ikke fram på innlegget.

Hjemmelaget beholdt ledelsen inn til pause. Ledelsen skulle stå seg lenge, men da det gjensto et kvarter av ordinær tid kom utligninga. Det gikk hurtig framover, en KBK 2-spiller prøvde å blokkere et skudd, men Steffen Halseth fikk satt ballen i mål etter at den endret retning.

Like knapt ti minutter igjen å spille tok RBK 2 ledelsen. En feilpasning havnet i beina på Jesper Reitan-Sunde som hamret ballen i mål.

KBK 2 skulle til slutt komme med et svar. Et langt oppspill endte i beina på en hurtig Alemseged, som alene med keeper utlignet til 2-2 og sørget for uavgjort.