Stortap etter marerittåpning

Rosenborg lå under etter 70 sekunder borte mot Strømsgodset, og det skulle bare bli verre.

Kampen startet på verst mulig vis for Rosenborg. Et drøyt minutt var spilt da et innlegg ble stusset inn i RBKs 16-meter og Erlend Dahl Reitan satte ballen i eget nett.

Adrian Pereira forsøkte å svare umiddelbart med et fint skudd mot lengste hjørne et par minutter senere, men keeper Myhre gjorde en god enhåndsredning.

Utover i omgangen var det hjemmelaget som dominerte, mens Rosenborg fikk til svært lite både i duellspillet og med ballen i laget. Det ble ikke bedre da markeringene glapp foran eget mål og RBK ble straffet på nytt. Johan Hove kunne sikte uforstyrret fra 14 meter og sendte en markkryper forbi André Hansen til 2-0.

Ipalibo Jack satte prikken over i-en i en bekmørk RBK-omgang da to RBK-spillere feilberegnet på et hjørnespark og nigerianeren fikk heade inn 3-0 fra kloss hold.

Rosenborg løftet seg i andre omgang, hadde ballen mest og skapte flere store målsjanser. Vagic kunne redusert allerede etter knappe tre minutter, men skuddet fra god posisjon ble blokkert av Valsvik som kastet seg foran.

Eliteseriedebutanten Marius Broholm var centimetre fra å få målgivende bare minutter etter at han kom inn, men i en kaotisk situasjon endte avslutningen til Noah Holm i stanga. Dermed ble det stortap på Marienlyst hvor Strømsgodset vant 3-0.