Straffet i Molde

Rosenborg slet med å omsette spillemessig overtak i scoringer og ble straffet av et effektivt Molde på Aker Stadion.

Annonse:

Det var Rosenborg som startet best i Molde og presset hjemmelaget kraftig tilbake på banen. RBK kom til flere gode innleggsmuligheter, men var ikke presise nok til å omsette dem til store sjanser.

Der Rosenborg ikke fikk omsatt overtaket til målsjanser, viste Molde effektivitet. Etzaz Hussain ble ikke plukket opp på 18 meter etter en knapp halvtime og sendte avgårde en suser som André Hansen måtte gi retur på. Da var Ohi på plass og sendte Molde i føringen.

Ti minutter senere doblet Molde ledelsen på en kontring. Rafik Zekhnini sendte et innlegg inn fra høyre og fra 16 meter dunket Magnus Wolff Eikrem ballen i mål. Molde hadde scoret to mål på tre målsjanser!

Dino-tupp ga håp

Rosenborg måtte hente opp to mål etter pause og det startet bra. Skarsem gjorde et godt forarbeid da han vendte bort en spiller og sendte ballen inn langs bakken til Dino Islamovic som tuppet inn 2-1!

Men Molde skulle raskt tilbake i en tomålsledelse. Bare minutter etter reduseringen var Molde igjen nådeløse. Carlo Holse headet i egen tverligger og Sheriff Sinyan sendte den løse ballen i mål fra kloss hold. Like før slutt la innbytter Emil Breivik på til 4-1 og sørget for at Molde vant med tre mål.