Tengstedt-show mot Sandefjord!

Casper Tengstedt herjet med Sandefjord og tok med seg matchballen hjem til Trondheim etter tre dejlige scoringer!

Etter drømmedebuten med scoring på Lerkendal mot HamKam var det knyttet forventninger til den ferste RBK-spissen Casper Tengstedt før hans første bortekamp. Dansken svarte med å sikre seg matchballen med hattrick i Sandefjord!

Målene rant inn fra start

På et solfylt Release Arena skulle lagene virkelig slå seg løs fra start. Både Sandefjord og Rosenborg dundret på i angrep på et utsolgt stadion, men det åpnet seg også bakover. Første scoring kom etter fem minutter da Mohamed Ofkir sendte et hjørnespark i mål via André Hansens hansker.  To minutter senere var det keeperen i motsatt ende som skulle gjøre en feil da Hugo Keto bommet på en utboksing og traff Casper Tengstedt. Dommeren pekte på krittmerket, hvorfra Ole Sæter var sikker og dunket inn utligningen.

Men det var langt fra over i en åpning hvor det var store rom for begge lag. Etter 12 minutter fant Adrian Pereria nykomlingen Casper Tegstedt med et flott innlegg langs bakken, og Tengstedt var kontant da han sendte Rosenborg opp i føringen fra kloss hold!

Dessverre skulle ikke ledelsen holde lengre enn to minutter. Mohamed Ofkir kom til skudd fra 16,5 meter og Hansen var raskt nede på markkryperen. Men Alexander Ruud Tveter var våken og først på returen, som han satte i nettet. 2-2 etter 14 minutter!

Med stø kurs mot tosifret - begge veier - måtte lagene justere seg inn. Men fortsatt var det store rom for begge lag å boltre seg i. Nevnte Mohamed Ofkir kom til den siste store sjansen i førsteomgang da han ble spilt alene gjennom og rundet André Hansen, men mistet balansen og bommet på ballen da han skulle sette den i tomt mål!

Tilbake i føringen med frekk chip

Andre omgang startet ikke like forrykende, men Rosenborg brukte det første kvarteret til å ta mer og mer over. Samtidig hadde de et farlig bakromsvåpen i Casper Tengstedt. Etter en drøy time ble han sendt i bakrom av Ole Sæter og chippet ballen sylfrekt over keeper til 2-3!

Men Tengstedt ga seg ikke med det. Da Carlo Holse mottok ballen ute ved sidenlinja, omtrent ved midtstreken var han ikke tung å be. Han slo en utsøkt pasning i bakrom til Casper Tengstedt som kontrollert fintet bort og rundet keeper før han trillet ballen i mål og sikret sitt første hattrick for Rosenborg! En vanvittig start som RBK-spiller var et faktum!

Tengstedt fikk etterhvert hvile og inn kom Bryan Fiabema, som også skulle lage mye trøbbel for Sandefjord. Først satte han på storfarten i bakrom og ble felt av Jesper Taaje som fikk se det røde kortet. Og på overtid kronet Fiabema innhoppet med å lure et innlegg fra Tobias Børkeeiet ned i hjørnet bak keeper og Rosenborg vant 5-2!

Rosenborg vant sin fjerde kamp på rad da Sandefjord ble slått 5-2!