Tabelltopp etter tre poeng i Oslo

Det ble seier på Røabanen og Rosenborg leder Toppserien med 3 poeng.

Røa startet kampen bra når Rosenborg gjestet på Røabanen lørdags ettermiddag, og var allerede nært kampens første mål etter bare 5 minutter. Etter 10 minutter tok Rosenborg over spillet, da Emilie Nautnes la inn et innlegg, som ble blokkert av keeper.

I det 15. minutt brant Cesilie Andreassen en mulighet for Rosenborg. Andreassen er alene mot mål, men klarte å skyte utenfor det åpne målet.
Det tok bare to minutter før Andreassen hadde sin sjanse igjen, og scoret kampens første mål. 0-1 til bortelaget.

To minutter inn i andre omgang var Selma Sol Magnusdottir nær til å score sitt første mål denne kampen. hun skøyt et hardt skudd fra 15 meter, men ballen gikk i nettveggen.

i det 53 minuttet doblet Rosenborg ledelsen. Emilie Nautnes la en pasning til Selma Sol Magnusdottir som skøyt ballen mot bakerste slik at Sara Hørte enkelt fikk headet ballen i mål.

Rosenbog hadde god kontroll store deler av kampen. Røa klarte ikke spille seg gjennom Rosenborg sitt forsvar.

Emilie Nautnes scorte kampens 3 mål i det 80 minutt, assist Selma Sol Magnusdottir.

Et hjørnespark i det 86 minutt ga bortelaget sjansen til enda et mål. Elin Sørum tok hjørnesparket som landet på hodet til Sara Hørte, men Aspenes. fikk reddet ballen.

Trønderne drar hjem med 3 poeng og er derfor i ledelse med 3 poeng i Toppserien.