Ujevn prestasjon på Frøya

Rosenborg spilte uavgjort 2-2 mot Kristiansund i Frøya Storhall.

Det var en Rosenborg-tropp preget av en del forfall som hadde tatt på seg kampdrakta på Frøya. Men det var likevel Rosenborg som startet best mot Kristiansund.

Til tross for et spillemessig overtak førte ikke det til de store mulighetene i innledningen. Kampen første mulighet gikk til Jayden Nelson som kom til en avslutning i 16-meteren etter en flott pasning fra Markus Henriksen. Men skuddet gikk rett på KBK-keeperen.

Like etter var Nelson på farten igjen. Etter et par driblinger fyrte han av et skudd som gikk via en KBK-forsvarer og i mål. Dermed var Rosenborg i ledelsen etter en drøy halvtime.

Etter at Rosenborg tok ledelsen yppet Kristiansund seg med en avslutning i tverrliggeren like før pause, men de første 45 minuttene endte med 1-0.

Rosenborg-trener Alfred Johansson var middels fornøyd med 1. omgangen og han ble neppe i bedre humør av de første 15 minuttene etter pause.

Rosenborg virket avkoblet i tempo, presisjon og press. Det resulterte i to kjappe KBK-scoringer og kampen var snudd på hodet.

Rosenborg kom seg til hektene etter hvert og fikk stadig mer kontroll på kampen. Og med 20 minutter igjen av kampen kranglet Magnus Holte inn utligningen fra kort hold.

Mot slutten av kampen presset Rosenborg på for vinnermålet og var svært nære ved flere anledninger. Men kampen ebbet til slutt ut med 2-2.